perjantai 12. elokuuta 2011

MOIGGIS!!!

voi vittttuuuuuu!!!!!!!!esban mutsi löys niit siddei ....!!!!!!se on ihan SAIRAAN VIHANEN !!!esba oli laittanu sen burberry kumi saappaisiin kaks siddee ja sit pyykki korin pohjal nii sit sen mutsi löys ne !!!!!!!-___________- no esba tuli nyt tänne ku se mutsi rages nii paljo ja se sai kotiarestii mut sai silti luvan käydä tääl mut ei saa ennen ku koulut alkaa tiistain nii mennä yhtää kaupungil!!!!!se mutsi on joskus niiiin ärsyttävä kerran tuli ragee siit ku oltii ostettu esbal push-up rintsikat...!!!!!!ja se on iha normaalii!!???mut onneks se ei löytäny niit kaikkii ni esba toi ne loput tänne(oli antanu mul jo pari)ja mä pistin omaa kaappii kun mun mutsi sentää ei pengo mun tavaroi -_______- ehkä juuaan ne tänäää kaikki hihhhiii! :) :) (okei avattii jo yks tommone ihan SAIRAAAAAN mageen makune mansikka sidde!!!)

me saatii esban kaa tehtyy tääl sen synttäri kutsu kortit valmiiks mut meil ei näy jostain syyst tää kuva täs blogis mut ehkä teil??????? C:\Käyttäjät\Maria\Kuvat\Randomii\syndekortti.jpg 
ESBA tekee iha sairaan hyvii juttui paintil niinku  ton logonki!!!!!!!!! siit vois tulla taiteilia :) :) :) niinku joku mainos toimisto tyyppi!!!!
onneks vaik esban mutsi vähä rages nii se silti saa sen vaaleen punasen mopoauton synttäri lahjaks.!!!!!!!sit meiä ei tarvii oottaa et J pääsee töist(sil on siis punanen semmone smarttiauto joka on NIIIIIIIIN håt!!!)vaa mennää esban kaa kahestaa..!! :) :) :) 


nyt mennää esban kaa kattoo salkkarei tallennuksest ja juodaa näit siddei!!!!!:D:D:D jos mun mutsi lähtee johonki taas pois täält nii me ehkä karataan kamppii ostaa esbal vaattei ku se ei muute saa uusii kenkii ja nahkatakkii ekaks koulupäiväks..!!!!!! se olis NIIIIIN noloo!!!!mutsit ei vaa tajuu -_______-'' mäki sain uuden D&Glaukun pari päivää sit ni ei tarvii jollai nolol vanhal mennä....!!!!


vähäks hienoo ku tilastois lukee et tääl on käyny vaik kui paljo ihmisii!!!! meist tulee BLOGIjulkkixii!!!! :D:D:D:


moikkis kaikil <3<3<3<33 t. MARTSU &(ESBA)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti